Registrering för Direkt Beställning

Om ni innehar serveringstillstånd, eller av annan anledning har tillstånd att hantera alkohol, så finns möjligheten att beställa direkt ifrån Mjödhamnen. Från förstagångskunder som vill göra en sådan beställning krävs utförlig information vad gäller företagsuppgifter. Det som krävs är namn på företaget, namn på restaurangen (om relevant), kopia av tillstånd för hantering av alkoholhaltiga drycker, organisationsnummer, leveransadress, fakturaadress, kontaktperson vid leveranser, samt telefonnummer och gärna email till kontaktperson. Man får gärna lägga extra uppgifter också såsom reservkontaktpersoner och föredragen tid på dygnet som leverans ska ske. Cirka tre dagar efter att uppgifterna kommer in, kommer den nya kunden att få en veckodag tilldelad sig. På den veckodagen kommer sedan framtida beställningar alltid att komma. För beställningar som är lägre än 3000 SEK exklusive moms, så kommer 100 SEK i frakt att tillkomma, annars är det fraktfritt. De priser som gäller vid den här typen av beställning är det lägre av de två priserna som står vid produkterna (Obs: Det priset är exklusive moms)

Hjälp med vad som ska beställas

Många är osäker på vilka mjöd de vill beställa. Det går i de fallen bra att ringa (070-5447403) eller skicka mail (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) till mig, för att diskutera vad som kan vara intressant för just er. För den som vill undersöka själv, så reckomenderas att ni går igenom och läser om de olika mjöden på produktsidorna.

Själva Beställningen

Själva beställningen gör ni hur ni vill. Det går bra att fylla i blanketten nedan, det går även bra att ringa eller maila eller till och med smsa den till mig. Ni kan även om ni vill kontakta våran distributör VSD-Logistics och lägga beställningen direkt till dem. Då kan ni i så fall, om ni har behov av det, lägga beställningar från deras andra kunder samtidigt. Om ni kontaktar VSD direkt, bör ni dock ha klart för er exakt vad ni vill ha. För den som gör sin beställning genom att fylla i blanketten nedan, så kan pdf-filen till höger om blanketten vara till stor hjälp då den summerar hela Mjödhamnens dryckesutbud.