Mjödbloggen
Teckensnitts storlek: +

Biljetter till Öl & Whisky mässa

Om det är någon som behöver biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival 2009, så har jag ett antal som jag kan sälja, både fack-biljetter och vanliga biljetter. Alla biljetter kostar 195 SEK + porto, om ni vill ha dem hemskickade.

Vill ni ha fackbiljetter så måste jag först givetvis veta om ni är kvalificerade att ta emot dem, innan jag kan sälja eller ge er dem. Framtida kunder (med serveringstillstånd) kan räkna med att få gratis biljetter.

Om det är någon som behöver biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival 2009, så har jag ett antal som jag kan sälja, både fack-biljetter och vanliga biljetter. Alla biljetter kostar 195 SEK + porto, om ni vill ha dem hemskickade.

Vill ni ha fackbiljetter så måste jag först givetvis veta om ni är kvalificerade att ta emot dem, innan jag kan sälja eller ge er dem. Framtida kunder (med serveringstillstånd) kan räkna med att få gratis biljetter.

Andra Inlägget
Hälsingland

Kommentarer

 
Kommentarer saknas

JOHAN PIHL

 

Johanskogen